måndag 30 mars 2009

Goda snittar, testade.


Blanda creme fraiche, finhackad rödlök, kaviar eller laxpasta och mycket dill. Bred röran på tunnbröd och rulla ihop. Lägg in rullarna i frysen. Tas fram ca 15 min innan servering. Skär snittar av rullarna när de är halvfrysta och dekorera med en dillkvist. Supergott! De var så goda så jag hann inte fotografera innan de blev uppätna. Kompenserar ovan med bild på liknande snittar, och recept nedan, verkar också goda, men ej testade.


Tärna skinkan riktigt smått, och blanda med parmesan, lök, sambal oelek och tillräckligt mycket yoghurt för att binda ihop röran. Bred på tunnbröden, och rulla ihop den. Plasta in och lägg kallt ett tag så att röran stelnar lite. Skär i bitar, och ställ dem i en ugnsform. Baka på 200°C i ca 5-6 minuter.

Inga kommentarer: